Postanite naš član

POSTANITE NAŠ ČLAN

Zakaj je dragoceno biti članica/član KED Folk Slovenija?

 1. V društvu združujemo kulturo in znanost in si skozi sodelovanje prizadevamo spoštljivo in ustvarjalno vplivati na procese v povezavi s tradicijsko kulturo petja, inštrumentalne glasbe in plesa.
 2. Organiziramo skupne nastope – koncerte, simpozije, predavanja in delavnice v Sloveniji in na tujem.
 3. Ustvarjamo projekte in jih prijavljamo na javne razpise.
 4. Skrbimo za predstavitev članov in najave njihovih nastopov.
 5. Kot slovenski nacionalni odbor vodilnega svetovnega združenja etnomuzikologov (ICTM) članom omogočamo dostop do prvorazrednih etnomuzikoloških gradiv.

PRIDRUŽITE SE NAM !     VESELI BOMO VAŠEGA ČLANSTVA !  

 PRISTOPNA IZJAVA

Če želiš resnično postati naš član, moraš narediti naslednji korak:

 1. IZPOLNI pristopno izjavo 
 2. POSREDUJ izpolnjeno pristopno izjavo na: društveni e-mail  sekretariat@folkslovenija.org  ALI po pošti  KED Folk Slovenija, Aškerčeva cesta 2, 1000 Ljubljana.   Za skupine morajo pristopno izjavo izpolniti in oddati vsi člani skupine.
 3. NAKAŽI članarino na društveni TRR št. IBAN SI56 0510 0801 0519 254 odprt pri ABANKA d.d. (SWIFT: ABANSI2X). Kot “namen nakazila” navedi: Članarina ime priimek/ime skupine za leto 20__.

KEDFolkSLO – PRISTOPNA IZJAVA

LETNA ČLANARINA

 • posameznik: 15€,
 • študent: 7€,
 • skupina: 40€.

OBVEŠČANJE PREKO LISTE PREJEMNIKOV ELEKTRONSKE POŠTE

Vsi člani društva so avtomatično obveščeni o vseh aktivnostih društva.

Vendar vas tudi v primeru, da niste član društva, lahko obveščamo o javnih dogodkih, ki se nanašajo na ljudsko glasbo in ples. Če bi želeli biti na naši mailing listi, nam pošljite e-mail na naslov sekretariat@folkslovenija.org z naslednjo vsebino:

»Želim si, da me dodate na vašo mailing listo za obveščanje o dogodkih. Izključno v ta namen vam dovolim uporabo in hranjenje mojega e-mail naslova v skladu z ustreznimi predpisi.«

V primeru, da bi želeli biti odstranjeni iz mailing liste za obveščanje, nam to sporočite na društveni e-mail: sekretariat@folkslovenija.org