Vabilo na delavnico Uporaba ozvočenja v ljubiteljski kulturi

15. maja 2023

in Aktualno

Vabljeni na delavnico Uporaba ozvočenja v ljubiteljski kulturi s člani KED Folk Slovenija, ki bo potekala v četrtek, 18. 5. 2023, ob 19. uri v galeriji Srečišče v hostlu Celica. Vodil jo bo Sašo Debelec, kulturni delavec na področju pedagogike, instrumentalist in oblikovalec zvoka.

Delavnica bo naslovila teme uporabe ozvočenja v ljubiteljski kulturi. Praktično in teoretično bodo predstavljeni primerni pristopi pri uporabi raznovrstne opreme, postavitev, zaznavanje in upoštevanje fizikalnih in tehničnih zakonitosti. Podani bodo tudi nasveti pri spoprijemanju z izzivi, ki nastajajo pri nastopih, na prireditvah, na prostem ali v dvoranah različnih velikostih.

Vabljeni k poslušanju in sodelovanju, dobrodošli so tudi vaši konkretni izzivi in problem pri ozvočevanju, ki jih bomo skupaj skušali rešiti.

Vstop prost!

Dogodek organizira Kulturno in etnomuzikološko društvo Folk Slovenija, skupaj s KUD Sestava in v sodelovanju z Glasbenonarodopisnim inštitutom ZRC SAZU in javnim zavodom Ljubljanski grad / Ljubljana Castle.

Kulturni program omogočata Mestna občina Ljubljana in Ministrstvo za kulturo.